De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vinteren er for alvor ved at være over os, temperaturen er faldet, frosten skal fjernes fra bilerne om morgenen, og det betyder én ting: Julen nærmer sig. I takt med at julen nærmer sig, er julegaveræset lige så langsomt startet. Vi køber julegaver til alle i familien, både mennesker og kæledyr, men vi glemmer ofte boligen. Her er et par idéer til julegaver, du kan give boligen.

Få bugt med projekter der irriterer i hverdagen

De fleste af os har små projekter i hjemmet, som vi egentlig gerne vil have ordnet, men måske ikke kan overskue i hverdagen. Derfor er det oplagt at ordne det i juleferien og dermed give boligen en julegave. Det kan være, at du længe har irriteret dig over den dryppende vandhane eller de gamle VVS rør, som ikke længere er, hvad de har været. I så fald er det en oplagt mulighed som gaveidé til boligen. Du kan finde VVS rør her.

En lækker omgang maling

Måske tænker du, at hele huset godt kunne trænge til en overhaling i form af nymalede vægge. Det er de færreste, der har tid til at gå i gang med et maleprojekt i hverdagene, men du har rig mulighed for det i weekenderne eller i juleferien. Måske synes du, at stuen trænger til lidt fornyelse, og det kan derfor være en idé at finde en lækker farve, som vil passe godt ind i den øvrige indretning. Du kan for eksempel nøjes med at male den bagerste væg, mens du lader de andre vægge stå hvide. På den måde kan du også tillade dig at vælge en lidt mere vovet farve, fordi der ikke er risiko for at det vil se for voldsomt ud.

DIY-projekter

Et andet tip til julegaveidéer til boligen består af DIY-projekter, hvor du skaber noget selv. Det kan for eksempel være et plankebord, en vinreol ud af paller eller et flot maleri. Det vil alt sammen pynte i boligen og er den perfekte julegaveidé.