De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange kvinder vil nok tilslutte sig gruppen for dem, der synes, at gavekøb til manden ofte kan volde besvær. Han mener måske selv, at han har alt, hvad han skal bruge, og hvis han indimellem mangler noget, køber han det bare selv. Her er et par tips til gaveidéer, der vil falde i god jord hos enhver mand.

Køb en rejse

Det lyder måske forfærdeligt dyrt, men det behøver det slet ikke at være. Når du vil forkæle kæresten med en rejse, er mulighederne mange. Den obligatoriske kærestetur til Paris er altid en god idé, men det kommer I sjældent billigt omkring. Det er misforstået, at destinationen er altbetydende for, hvorvidt det bliver en god tur. Det, det handler om er, at I er sammen og oplever et nyt sted. Overvej derfor alternative destinationer såsom Island, Budapest, Hamborg og Berlin, som kan klares på en forlænget weekend og ikke er lige så dyre som en rejse til Paris. Skov Rejser tilbyder et stort udvalg af billige rejser.

Kursus

En anden gaveidé der uden tvivl vil falde i god jord hos kæresten er et lækkert og hyggeligt kursus. Hvis han interesserer sig for rom, kan du med fordel købe et romsmagningskursus, hvor han har mulighed for at hygge sig med drengene og samtidig smage på en masse forskellige rom. Hvis han er mere til øl, findes der også kurser til det. Der udbydes også endags kurser, hvor man gennem undervisning af en uddannet kok lærer at lave lækker mad.

En kurv med blandede lækkerier

Hvis du er helt på bar bund i forhold til en fødselsdags- eller julegave, er det altid en god idé at lave en kurv med forskellige lækkerier. Du kan for eksempel fylde kurven med specialøl, billetter til en sportskamp, biografbilletter, chokolade og en bilvask. Langt de fleste vil blive glad for sådan en kurv.