De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Står du og skal finde gave til kvinden og siger hun ikke ønsker sig noget eller manden som også har det hele? Med alderen får vi alle småskavanker, nogen døjer med slidgigt i lænden eller knæet, andre med nervebetændelse, og utallige andre skavanker. Et besøg på en akupunkturklinik kan være guld værd.

At finde på den perfekte gave til kvinden eller manden som har det hele, kan oftest være et mareridt. Når der bliver spurgt om ønskeseddel, bliver man igen og igen mødt med samme svar som ”Jeg ønsker mig ikke noget, jeg mangler ingen ting” og ”Jeg ønsker blot i kommer med jeres gode humør”. Alligevel er der visse forventninger til at man medbringer en eller anden form for gave. Her kunne akupunktur være en mulighed. Ved akupunktur behandles med tynde nåle som stikkes ind i huden på specielle steder, det kan være i ørene, på ryggen, i hånden, ja alle steder på kroppen. Akupunktur er en traditionel form for kinesisk medicin, hvor tankegangen bag, er at der i kroppen strømmer en energi som kaldes ”qi”. Selve energistrømmen går langs nogle baner, som kaldes meridianer. Ømhed og andre skavanker opstår når den energi blokeres og energien ikke kan flyde frit.

På kroppen er der en række punkter hvor Meridianerne når ud til huden. Disse punkter kaldes akupunkturpunkterne. Ved at stikke nåle i punkterne kan påvirke energien i kroppen og fjerne blokeringer i energistrømmen. Det sker ved hjælp af nåle, som akupunktøren sætter i de udvalgte akupunkturpunkter.

Virus på balancenerven

Mange mennesker rammes af en virus på balancenerven, som gør dig svimmel og sommetider er du ikke i stand til at orientere dig og må ikke køre bil. Netop virus på balancenerven kan akupunktur kurer.

Så hvis du kender en person som snart skal forkæles på den ene eller anden måde, som måske har lidt af svimmelhed, kan du give et gavekort til f.eks. Boel Akupunktur, som er eksperter i at komme virus på balancenerven til livs. Boel Akupunktur her beliggende i Jylland, Fyn og København.