De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er du mand eller kvinde og skal finde den ultimative gave, som du helt sikkert ved falder i jord, skal du købe den sidste nye iPhone – den er godt nok ikke kommet til salg endnu, men den bliver lanceret d. 12 september, og der får vi meget mere af vide om priser og funktioner.

Hvis du står og akut skal give en gave, er dette ikke det perfekte tip. Men hvis du har lidt tid at løbe på, skal du læse med her. Rygterne på den nye iPhone 7 er helt vilde. Folk snakker om trådløs opladning, dual kamera, 100% vandtæt og meget mere. Efter lanceringen d. 12 september, går der oftest et par måneder før den kan købes i danmark. Indtil da kan du holde dig opdateret omkring iPhone 7 på mobil.nu. Mobil.nu er en side som omhandler de seneste nyheder omkring mobiltelefonmarkedet. Her har du mulighed for at sammenligne, udforske og undersøge de forskellige producenter. Ligeledes kan du se diverse test af nyere mobiltelefoner, og få svaret på en masse spørgsmål.

Giv en telefon i gave

Hvis du overvejer at forkæle din nærmeste med for eksempel en iPhone 7, når den kommer til landet, er der visse forholdsregler du skal tage. Når du købet en telefon, kan det altid svare sig at købe den med et abonnement, og man er som privatperson bundet af abonnementet i 6 måneder. Mange vil nok sige “jeg har allerede et abonnement, så jeg har ikke brug for et nyt”, men her tager de fejl. Ved køb af ny telefon er der altid et tilskud til telefonen, og det er meget forskelligt fra selskab til selskab. Der er oftest et par tusinde at spare, ved at købe ny telefon med abonnement. Det man skal huske på, er man tit bliver påmindet om at enten det nye simkort skal tage i brug eller at abonnementet forlænges pr. den og den dato. Hvis du vil give telefonen i gave, og gerne vil have personen bliver overrasket, skal du huske at bede teleselskabet om at slå de notifikationer fra.