De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Ustabilt internet er noget af det mest irriterende. Du kender det sikkert fra hjemmet hvor enten den bærbar computer hopper af og på hele tiden. Eller at du ikke kan streame en film fra youtube uden det hakker helt ekstremt. Mange mennesker giver op når der skal fejlsøges på hvorfor at internettet er langsomt, men nu er der hjælp at hente. Virksomheden Wifik.dk hjælper med at stablilsere internettet og yder løbende support. Men hvad bruger vi egentligt internettet til og hvorfor er det vigtigt at det er stabilt? Læs med her

Mange ting i hjemmet er efterhånden tilsluttet internettet. Boligens tyverialarm, huset hårde hvidevare, de intelligente stikkontakter fra Laurits Knudsen, og meget mere. Begrebet  IoT, internet of things er for alvor begyndt at præge den enkeltes hverdag, og det stiller altså nogle krav til vores router og wifi løsninger i hjemmet. Mange tyverialarmer er tilknyttet det trådløse netværk, og hvis internettet ikke er stabilt kan signalet til alarmen svigte og det kan være problematisk, hvis uheldet skulle være ude.

Nogle ting i hjemmet, som er tilsluttet det trådløse netværk, er mere vigtige end andre. Men det ville da være rart at netværket virker på alle enheder, uden problemer. Mange trådløse netværk sender signalet ud på forskellige frekvenser, og i større byer, hvor flere lejligheder har deres eget wifi, kan det også forstyrre signalet. Hvis du logger ind i modemets opsætning kan du tit skifte frekvens, og benytte en frekvens som din nabo ikke bruger.

Få hjælp til dit wifi

Virksomheden Wifik.dk hjælper med opsætning af wifi til både private og virksomhederne. De sælge ikke specifikke produkter frem for andre, men vælger en løsning ud fra hvad, den enkeltes behov er og hvad de har erfaring med hvad der virker. Udover hjælp og support til hjemmenetværket, sælger webshoppen også forskelligt overvågningsudstyr, som nemt og enkelt kan kobles til boligens netværk, så du kan overvåge aktiviteter via din telefon, når du er ude af huset.