De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kender ganranteret nogen i din omgangskreds, der bor i en hus eller en lejlighed, hvor der altid er noget at lave. De fleste af os kender nogen, der har gabt over lidt for meget, da de flyttede ind. En af de bedste gaver du kan give dem, er at du giver dem din tid til at hjælpe dem, med hvad der nu lige skal klares. At finde tid til at male stuen, klippe hækken, afkalke badeværelset eller noget helt fjerde kan være meget svært i en travl hverdag, og hvis du kan hjælpe med din arbejdskraft, kan det nærmest være uvurderligt. Det kan godt være, at der nogen gange mere professionelle kraft til, hvis et gulv skal afslibes eller lignende, men meget kan man klare selv, hvis hænderne ellers er skruet rigtigt på.

Giv din tid til dem der bliver gladest for den

Det kan være svært at bede om hjælp, især hvis det er en stor mundfuld, der er tale om. Det er ikke alle der har lige let ved at række hænderne ud og bede om hjælp, og disse er ofte dem der har mest brug for det. Dem der er alt for gode til hele tiden at bede om hjælp, er nemlig også tit dem, der ikke nødvendigvis har mest brug for hjælpen. Du kender sikkert begge typer, og dem der bliver gladest for hjælp der kommer uventet, er ofte dem der ikke selv beder om hjælp, mens dem der beder ofte tager det som en selvfølge.

De bedste gaver er dem der har et personligt touch, og det er svært at finde noget der er mere personligt end at give sin egen tid.