De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sonos er et streamingsystem, der gør det muligt at streame sin musik direkte fra mobiltelefonen til højttalerne. Det er nemt at lære, hvordan man bruger, og derfor egner det sig til hele familien. Systemet fungerer ved, at man downloader en app, hvorfra man kan styre musikken — og denne app er fuldt integreret med alle former for streamingtjenester, så det kan bruges, uanset om du er til Spotify, Tidal, Rdio, YouSee Play eller en anden tjeneste. Og så egner det sig perfekt som gave.

Sonos har et af markedets førende udvalg i afspillere, og sortimentet indeholder både TV-soundbarer, trådløs subwoofere og almindelige højttalere, og er det mest solgte streamingsystem i verden. Derfor har der også altid været en enorm efterspørgsel på, hvor gode tilbud. Det er dog sjældent, at man finder Sonos på tilbud, da de på samme måde som Apple har en strategi om, at prisen er fast. Sådan har det været fra de første Sonos-produkter så dagens lys.

 

Sådan finder du de billigste priser

Sonos står selv for deres distribution i mange lande, hvilket betyder, at de selv kan bestemme prisen — og derudover har de haft eksklusive leverandøraftaler med forskellige lokale distributører. Det har medført, at der ikke har været behov for at konkurrere på priserne, og derved har de kunne ligge forholdsvist stabilt. Der har dog været forskellige eksempler på, at prisen har været billigere fra land til land som følge af forskelle i valutaen.

Noget tyder dog på, at det er ved at være overstået. Flere butikker er nemlig begyndt at have Sonos i deres sortiment, hvorfor det bliver sværere at holde en fast pris, da flere forhandler er lig med større konkurrenter — og hvis en butik kan sælge mere ved at holde tilbud, så er det kun et spørgsmål om tid, før det vil ske. Samtidig er markedet for streaminghøjttalere og -systemer eksploderet, og der vil derfor opstå konkurrence mellem de forskellige brands; Samsung, Panasonic og LG har blandt andet systemer på vej. Dette kan vær med til at presse prisen for Sonos.

Hvis du vil finde de billigste Sonos-højttalere, så brug en tjeneste som PricePusher.eu