De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes dem som hele året har gået og købt julegaver ind, så de er i god tid med samtlige julegaver, men med Black Friday er der en god grund til at vente med alle gaverne til slut november. Black Friday er et amerikansk påfund som finder sted fredagen efter thanksgiving og skal fungere som startskuddet på den amerikanske jule shopping. Black Friday kom til Danmark i år 2013, hvor et antal danske webshops tog initiativet for at begrebet til Danmark.

Vilde tilbud

Grunden til at Black Friday er så speciel er selvfølgelig på grund af de vilde tilbud. Tilbuddene er dog ikke helt så vilde herhjemme i Danmark som de er i USA. I USA er tilbuddene så gode, at flere af de lidt skøre amerikanere ligger i telte i butikkerne for at være de første til at få fingrene i de største tilbud. Herhjemme i Danmark er der dog stadigvæk rigtigt mange penge at sparer, hvis man tager i de rigtige butikker. Så uanset om man vil købe træningsudstyr til hjemmet, den nye iphone eller et lækkert tv, så vil man kunne spare mange procenter i løbet af Black Friday.

Klar hele juleindkøbet

Jo større en familie man har, jo flere penge ender man ofte med at bruge i løbet af december, men uanset hvad ender man ofte med at bruge rigtigt mange penge på julegaver. Men hvis man har alle ønskesedlerne ved hånden, kan man nemt spare tusinde af kroner på hele juleindkøbet. Men hvis man vil købe samtlige gaver på Black Friday, skal man være forberedt på en hård og lang dag, da utroligt mange mennesker har den samme idé. Der er endda også flere købmænd og supermarkeder som lader sig inspirere af Black Friday, så man fredag eller hele ugen også kan få stærke tilbud på dagligvare.