De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen nærmer sig, og det er allerede til at begynde at tænke på julegaver. Står du og overvejer at give en mobiltelefon i julegave, det kan enten være til et barn, mand eller kone, eller en bedste forældre er det en god ide at sammenligne de forskellige udbydere der findes på markedet.

 

Smartphone står tit øverst på ønskesedlen ved i fleste. Skal det være en iPhone eller en Android? Skal den have super godt kamera og hurtig processor? Spørgsmålene er mange, derfor hjælper vi din med den helt rigtige valg af mobiltelefon i julegave her.

Valg af abonnement og mobiltelefon kan ofte være en jungle og en af de vigtige ting som man skal skrive sig bag i øret, når man laver sin research, er hvilke kilder man læser fra. Ofte er der en skjult reklame i den pågældende tekst, eller også kan medarbejderen være styret af en individuel provision på forskellige produkter i butikken. En sælger i butikken vil i nogle tilfælde med fordel anbefale et produkt hvor provisionen er højere end et andet produkt. Som udgangspunkt skal sælgeren opfylde kundes behov, men hvis den store provision ligger og venter, kan sælgeren godt overse køberens behov.

 

Research mobilabonnement og telefoner hjemmefra.

Inden man begiver sig ud i gaveræset er det vigtigt at have gjort sit hjemmearbejde ordenligt. Der kan være utrolig stor variation blandt de forskellige mobiltelefoner, men særdeles også blandt de forskellige abonnementer. Efter lovgivningen i 2013 hvor det blev en pligt at oplyse om mindsteprisen for købet af en telefon, er markedet blevet lidt mere gennemskueligt. Men mindsteprisen er ikke altid den eneste faktor. Nogle gange er det vigtigt for kunden af afdrage over en længere periode end at ligge et højt beløb her og nu. Sider som telepristjek.dk, har lavet et overblik over abonnenter og mobiltelefoner. Tag et kig på siden, inden du begiver dig ud i gaveræset, så du godt klædt på.