De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du er inviteret til et babyshower eller en dåbsfest, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal gives. Ofte er der opgivet ønsker til dåbsfesten, men det er ikke sikkert, at disse ønsker lægger indenfor dit budget. Nogle gange handler det derfor om at være lidt kreativ eller tænke ud af boksen. Derfor får du her tre gaveidéer, som er perfekte til et babyshower eller en dåbsfest.

Oplevelsen

Hvis du kender forældreparret godt, og du er vant til at omgås babyen, kan det være en mulighed at give forældrene en gave, hvor de kan nyde hinandens selskab for en stund. Hvis du er sikker på, forældrene vil være trygge ved at lade dig passe babyen imens, kan du samtidig tilbyde dem at passe babyen som en del af gaven. Selve oplevelsen kan være alt fra en tur på restaurant til et julemarked eller måske en tur i tivoli.

Den praktiske gave

Det er hårdt at blive forældre, og det er også dyrt. Derudover vokser babyer hurtigt, og derfor skal der ofte købes nyt tøj. Hvis du ønsker at hjælpe forældrene med en gave, som kan lette deres budget en smule, og som samtidig kan være en fin gave, kan du eventuelt vælge at købe babytøj i forskellige størrelser. Det er måske en mindre personlig gave, men du kan eventuelt vælge babytøj med søde eller sjove motiver. Er du interesseret i at give sådanne en gave, så kan du her finde et stort udvalg af babytøj.

Den personlige gave

Hvis du vil give en personlig gave, kan du enten forsøge selv at være kreativ og tegne, male eller på anden vis kreere et portræt af babyen eller babyen og forældrene. Hvis du ikke selv er kreativt anlagt, kan du altid kontakte en kunstner med henblik på muligheden for en bestillingsopgave.