De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Går din veninde, søster, kollega eller en anden kvinde, du holder af, på barsel lige om lidt? Så skal det selvfølgelig fejres med en barselsgave! Det kan dog være svært at finde den helt rigtige, og hvis du har problemer med at det, kan du lade dig inspirere af de tre gode ideer herunder.

1 – Lækkerier til baby

Det er ikke svært at finde en gave til baby, for udvalget er kæmpestort. Det svære er at vælge imellem de mange sutter, bodystockings, rangler, sutsko og huer. Man vil gerne finde noget, som passer godt til den lille ny, men samtidig også noget, som den kommende mor ikke allerede har fået af sine mange andre bekendt. Inden du træffer den endelige beslutning, kan det være en god ide at koordinerer med andre, så I ikke alle kommer med det samme sæt sutter.

2 – Lækkert ammetøj

Som nybagt mor, vil man gerne klæde sig flot, men tøjet skal også være praktisk og behageligt. Forkæl hende med en sæt lækkert ammetøj, som opfylder begge krav. På nettet kan du finde økologisk ammetøj i den blødeste kvalitet. Der er alt fra amme-bh’er til kjoler, så du kan med garanti finde noget, der falder i den kommende mors smag. Med økologisk tøj gør du ikke kun noget godt for hende, men også for miljøet. Tjek udvalget ud her.

3 – En god gang selvforkælelse

Det er skønt at være gravid, men sætter sine øm- og træthedsspor på kroppen. Derfor er det oplagt at give mor en god gang selvforkælelse, for det fortjener hun! Bestil en tid til en fodmassage, køb en gavekurv med hendes favoritskønhedsprodukter eller inviter hende på frokost på en hyggelig cafe. Det er altid dejligt at få en gave kun til sig selv, som giver mulighed for at slappe helt af og nyde en eftermiddag i selvforkælelsens tegn.