De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er manden i dit liv også en af dem, der har det hele? Dem findes der en del af rundt omkring, og det er da også dejligt, at de har det godt med det, de har. Det er bare ikke særlig nemt at komme på en god gaveide, når der ikke er nogle ønsker. Her får du 3 gaveideer til ham, der har det hele, men godt kunne bruge en sundere livsstil.

Gaver til alle budgetter

En sundere livsstil kan de fleste bruge. Selvom din eneste ene er forholdsvis sund og frisk, er der altid noget, der kan optimeres eller som efterhånden trænger til at blive skiftet ud. En gaveide, der passer til alle budgetter, er en drikkedunk. Det lyder måske ikke af meget, men en drikkedunk er en super god gave, da den vil sørge for, at din mand får mere væske.

 

Vand er afgørende for vores sundhed, og rigtig mange indtager alt for lidt væske i løbet af en dag. Drikkedunke kan fås i forskellige prisklasser. Gå gerne efter en dunk produceret i et bæredygtigt materiale. De er ofte flotte at se på, og så formindsker du dit klimaaftryk.

Den helt store gave

Har du den helt store pengepung fremme, kan du give manden i dit liv en motionscykel. Med en motionscykel kan din mand gøre alle de ting, han godt kan lide på én gang: Dyrke motion og se tv samtidig. Det er en rigtig god måde for dig at få sat lidt skub i din mands motionsvaner.

 

Når du skal købe en motionscykel, skal du huske at undersøge markedet først. Der findes rigtig mange modeller, og det kan være utrolig svært at gennemskue, hvilken model, der er bedst. Læs tester af cyklerne først, så du er helt sikker. Køb den bedste motionscykel og gør din mand glad og sund.

Gaven til alle motionsformer

En god forudsætning for at komme i gang med alle former for motion, er at have det rette tøj. Dette kan du også anskaffe i alle prisklasser, materialer og mærker. Vælg noget, din mand vil føle sig komfortabel i. Hvis først tøjet er på plads, er det nemmere at komme i gang med at få sig rørt.

 

For at opsummere de 3 sunde gaver, kommer de lige her igen: Den billigste gaveide er en drikkedunk, dernæst noget træningstøj og i den høje ende en motionscykel.