De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi kender det alle, vi er inviteret over til en veninde og hun har sørget for alt det praktiske, samt noget at spise og derfor ved du, at det er passende at medbringe en værtindegave, men hvad skal den byde på? I denne artikel, får du tre gode tips til en overraskende og god værtindegave.

  1. Klassikeren, blomster

De fleste kvinder, bliver glade for blomster og derfor er blomster også altid en sikker værtindegave. Du bør sigte efter et blomsterbudget, der svarer til ca. 1/3 til 1/2 af den pris, du regner med din værtinde, har brugt på at gøre klar til dit besøg. En nem tommerfingerregel, ligesom at man som minimum giver for kuvertprisen i gave til et bryllup.

 

2. En moderne og genanvendelig hårbørste

Det er de færreste kvinder, der ikke gør brug af en hårbørste og hvis din veninde er glad for vores planet (hvem er ikke det?), så kan hun være med til at passe på den, ved at anvende en Nordic Bio Brush der er produceret af 100% genanvendeligt plast. Børsten er produceret på sukkerkorn og korn og er derfor 100% nedbrydelig, der af navnet Bio Brush. Det mest fantastiske ved denne hårbørste er at den kun koster 149 kr.

Her kan du købe Nordic Bio Brush

3. En flaske Rosé

Du går aldrig galt i byen med en god flaske Rosé. Og som værtindegave er du sikret alkohol på dit besøg, hvis du selv medbringer det. Det er ikke altid, din veninde måske har tænkt på, det kunne være hyggeligt med et glas. Ved at medbringe en flaske sikrer du således en god stemning og samtidig medbringer du en gave og er den betænksomme gæst.

Find Rosé vin her