De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Kender du en, der netop er blevet student? Det er der mange der gør. Derfor får du her en lille håndfuld gode idéer til, hvad du kan give i studentergave.

Studentertiden er over os. Det samme er sommerferien, og det er skønt. Særligt for de studerende, hvor den som regel byder på hyggelige stunder i samvær med de andre nyudklækkede studenter. Det kan være, at du kender en, som du skal til studenterfest hos? Er det tilfældet, så får du her et par gode råd, til hvad du kan give i gave. For gaver, det skal man have.

Kaj Boyesen

Kaj Boyesen er altid garant for en perfekt gave, der især egner sig til studerende, der skal til at flytte hjemmefra, hvis ikke de allerede er det. Det er altid godt med nogle nipsgenstande, som man kan have i lejligheden. Og her egner Kaj Boyesens klassikere sig særlig godt. De fås hos de fleste butikker, der sælger boligtilbehør.

En flot trøje

Hvem har ikke brug for en flot trøje, der kan akkompagnere resten af tøjet? Det har de fleste, og Mads Nørgaard laver en masse flotte bud på en moderne trøje anno 2017. Det kan også være et gavekort til en butik, som du ved, at han eller hun godt kan lide.

Arne Jacobsen-bordlampe

Arne Jacobsen laver mange flotte ting, og blandt andet lampen ‘AJ’ i bordversion er rigtig god og vil passe godt ind i de fleste hjem. Den fås hos Arne Jacobsens officielle hjemmeside, hvor du også har mulighed for at købe en lang række andre, lækre produkter, som du kan give til studenten.

En ordentlig cykel

Som studerende har man ikke så mange penge, og det er de færreste, der går ud og får et job, lige efter de er færdige med gymnasiet. Skal de studere videre, kan det være en praktisk ting at have en god cykel, der ikke sætter begrænsninger.