De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vores tøj er, på lige for med vores venner, interesser og måde at opføre os på, en måde at give udtryk for vores personlighed og identitet. Det er tilfældet medmindre vi vil det eller ej. Det er dog ikke alle, der har hverken tid, lyst eller mulighed for at bruge en anseelig del af deres månedsløn på at købe det helt perfekte tøj, der bedst udtrykker deres indre.

Det behøver man imidlertid heller ikke. I dag kan man nemlig få personligt tøj til næsten ingen penge. Det er for eksempel tilfældet med de mange virksomheder, der på det seneste er opstået online, som tilbyder at lave T-shirts eller andre stykker tøj med personligt print.

Netop sådan noget tøj er oplagt at investere i, hvis du gerne vil have noget personligt tøj eller en genial gave. Selvom man er forelsket i ideen om personliggjort tøj til få penge, er det dog ikke sikkert, at man ved, hvad der skal printes på tøjet.

Er man usikker, kan man aldrig gå helt forkert med et godt eller sjovt citat. Citater er nemlig nemme at afkode for alle og enhver, og så er der så tilpas mange af dem, at der uden tvivl også er nogle, der passer perfekt til dig eller en ven. Nedenfor kommer der derfor et par forslag til sjove citater, som et oplagte at få printet på sit tøj

Sjov livsvisdom

Det er oplagt at få printet noget sjov livsvisdom på en T-shirt til en ven. Det kan være, at der er noget de altid siger, eller et citat, der bare passer godt til ham eller hende. Til den skaldede herre, der efterhånden er kommet op i årene, er det oplagt med et stykke tøj med påskriften ”Under de mest visne toppe, findes de største gulerødder”.

Det kan også være, at den drikkeglade ven skal have tøj med et citat fra Churchill såsom ”Det godt være at jeg er fuld, men i morgen vil jeg være ædru, og du vil stadig være grim.”

Er man i et drillende hjørne, kan man også vælge et citat med lidt mere bid. Det kunne for eksempel være dette citat fra Peter Plys: ”Jeg er en bjørn med meget lille hjerne, og lange ord irriterer mig”. Det vil en god ven sagtens kunne se det sjove i, og der er trods alt en vis sandhed i enhver vittighed.

Find et sjovt citat fra idolet

Hvis du eller en ven har et stort idol, vil det selvfølgelig være oplagt at få et eller flere stykker tøj med et citat fra den pågældende person. Det kunne for eksempel være, at man var fan af den fænomenale fodboldspiller George Best. Så ville det være oplagt at få et stykke tøj med hans vidt berømte citat: ”Jeg brugte de fleste af mine penge på sprut, kvinder og hurtige biler. Resten ødslede jeg væk.”

Er man derimod mere i det intellektuelle hjørne, kan det også være, at man skulle have et stykke tøj med et citat fra filosoffen Konfucius: “Alting har skønhed, men ikke alle ser den”. Der er et citat til enhver person og enhver lejlighed, og der er ingen grænser, når det ikke koster mere at få påtrykt en print. Det er i sandhed personlig stil.