De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Synes du altid, at det er dine venner fremfor dig selv, som ender med at score, når I er i byen? Det er ikke alle, som er lige gode til at skrue charmen på og finde ud af de rigtige ting at sige, når man står foran en sød person i byen.

Selvom det måske virker svært at finde ud af, hvordan man skruer charmen på, så er det heldigvis noget, man kan blive bedre til. Så hvis du søger nogle tips til, hvordan man kan score, kan du bare se med her – det er faktisk ikke så svært, som man tror.

Spørg dine venner

Når du skal score, handler det selvfølgelig først og fremmest om at stå ved, hvem man er – selvfølgelig på en måde, som ikke krænker nogen.

Og hvis du er så heldig, at du har nogle gode venner, som også har et par tricks i ærmet, er det også en rigtig god ting at spørge dem om vejledning, da de helt sikkert har nogle gode fifs at dele ud af.

Så hvis du har en ven eller veninde, som bare har helt styr på det med at flirte med andre, så er det da dem, du skal have fat i!

Find viden online

Hvis du er så uheldig, at du ikke har en god ven eller veninde, som kan rådgive dig, så er der selvfølgelig også meget hjælp at hente online. Altså på det store internet, hvor næsten alle spørgsmål bliver besvaret.

Det er eksempelvis muligt at finde et scorekursus på nettet, hvor du netop kan blive bedre til at finde ud af alt det med at score og flirte. Så det er måske det, du skal prøve?

https://singlecoach.dk/scorekursus/ kan du i hvert fald finde et scorekursus, som du kan prøve dig frem med.