De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kender det sikkert; du er inviteret til fest og skal have en gave med. Men hvad skal man give værten? Det kan være svært at finde på noget, der vil bringe glæde hos en mand, der har alt, hvad han ønsker sig. Der er dog et par ting, som alle kan bruge; cognac. Man kan selvfølgelig også vælge en anden type alkohol som rom eller whiskey, men især cognac er velegnet som gave til manden, der har alt det. Uanset om han drikker alkohol eller ej, så giver det mening at have en cognac stående, da det altid bringer hyggen frem hos gæsterne. Desuden er det fantastisk at afslutte et godt måltid mad med et glas cognac.

Cognac er et område i Frankrig. Det ligger en smule nord for Bordeaux, der er berømt for deres rødvine. Cognac er istedet kendt for deres drueproduktion til spiritusfremstilling. Det er udelukkende den spiritus, der produceres i Cognac-regionen, der må kaldes for cognac. Som man kender det fra champagne. Tilsvarende spiritus, der bliver produceret udenfor cognac-regionen, bliver typisk kaldet for Brandy.

 

Her kan du finde cognac

Cognachuset.dk kan du finde en masse forskellig cognac, rom, whiskey og cigarer i forskellige prisklasser – fælles for dem er dog, at de allesammen er af god kvalitet. Herunder vil du få et par gode forslag til cognac, du kan købe, hvis du vil give en god gave til manden, der har alt:

Courvoisier X.O. Imperial er en fantastisk cognac med en stor, aromatisk duft, der har noter af frugt, pære og appelsin, hvilket giver den en sødlig smag.

Deau VS – også en smidig og blød cognac, der er destilleret efter de traditionelle metoder. VS’en er langsomt modnet i franske egetræsfade. Bouquet’en bærer præg af frugtaroma og har en subtil vaniljefinish.

Er værten mere til rom, så prøv med en Zafra Master Reserve (21 år) – En fin, kolonnedestilleret rom, der har en ‘ren’ smag, der skaber en perfekt balance. Fremstår mørkgylden, når den serveres, og smagen bærer tydeligt præg af alderen og har desuden en snert af blomsterflora.