De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

December måned nærmer sig, og det betyder at det snart er ved at være tid til at give en masse gaver til dem vi har kær. I december skal mange af os både købe adventsgaver og julegaver, og det kan være rigtig svært at blive ved med at finde på gode gaveidéer, særligt hvis man skal købe gaver til ham eller hende, der ikke mangler noget som helst. I denne artikel får du fire gode adventsgaveidéer, som med garanti vil blive et hit – også hos ham eller hende, der ikke mangler noget.

1. advent

Da den første søndag i advent ofte falder før d. 1. december, kan en god gaveidé til denne første søndag i advent, være en lækker julekalender. Der findes en masse forskellige julekalendere, så her har du en masse godt at vælge imellem. Du kan vælge at give en klassisk chokoladekalender, eller måske en god kalender med lakridspiber eller vingummier. Du kan også vælge at give en lidt mere luksuriøs kalender, som for eksempel en af dem med beautyprodukter fra eksempelvis Matas eller The Body Shop. Du kan også gå i Magasin og købe en ekstra luksuriøs chokoladekalender.

2. advent

Til denne advent er den bedste gave du overhovedet kan give, en flot og lækker julesweater. Ved at give en julesweater så tidligt i december måned, er du sikker på at personen kan få glæde af den i mange dage. En julesweater spreder ekstra god julestemning, så alle kan komme i ægte julehumør i december. Du kan finde en flot julesweater her.

3. advent

Til denne advent kan du give din kære en spændende eller hyggelig oplevelse. Det er altid dejligt at få en god oplevelse, især hvis det er noget, man normalt ikke plejer at bruge penge på. Du kan købe en oplevelsesboks til eksempelvis et cafebesøg eller en skøn kropsmassage, eller måske en tur i biografen. Hvis du køber en biograftur for 2, er du måske heldig at selv få glæde af gaven også.

4. advent

Til denne fjerde søndag i advent kan du købe et godt brætspil. Når I har fri i de kommende juledage, er der ikke noget hyggeligere end at spise en masse slik og spille et sjovt brætspil. Du kan for eksempel købe Partners, Ludo eller Matador, eller måske Trivial Pursuit, hvis I godt kan lide at quizze mod hinanden. Der er mange gode brætspil at vælge imellem, men det kan være en god idé at give et, som du også selv har lyst til at spille.