De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Jeg faldt for nylig over den fedeste lava lampe butik i Danmark, og jeg måtte bare dele den med jer alle sammen! Flydendelava.dk har et stort udvalg af lavalamper i alle former og størrelser, og de har helt sikkert den perfekte lavalampe til dig.

 

Historien om lavalamper

Lavalamper blev opfundet i 1963 af den britiske ingeniør Edward Craven Walker. De oprindelige lavalamper blev skabt ved hjælp af to klare glasflasker, den ene inde i den anden. Den inderste flaske var fyldt med en blanding af vand og paraffinvoks, mens den yderste flaske var fyldt med en mineraloliebaseret væske. Når lampen blev tændt, fik varmen fra pæren voksen til at smelte og stige op til toppen af den inderste flaske. Når voksen afkøles, synker den ned i bunden af flasken, og processen begynder forfra igen

 

Nutidens lavalamper ligner meget de oprindelige designs, men der anvendes ofte andre materialer som f.eks. silikoneolie eller alkohol i stedet for mineralolie. Og i stedet for en pære bruger de fleste moderne lavalamper en LED-lampe for at opnå en mere energibesparende løsning.

 

Hvorfor jeg elsker lavalamper

For at være ærlig, er jeg ikke helt sikker på, hvorfor jeg elsker lavalamper så meget. Jeg tror, det kan have noget at gøre med, at de minder mig om min barndom – jeg kan huske, at jeg har set dem i butikkerne og syntes, de var så seje (selvom mine forældre aldrig lod mig købe en). Eller måske er det fordi, de bare er så pokkers afslappende at se på. Der er noget ved den langsomme, hypnotiske bevægelse af lavaen, som bare gør mig rolig og glad

 

Uanset hvad, hvis du leder efter en god lavalampe butik i Danmark (eller andre steder i verden), kan jeg varmt anbefale at tjekke Flydendelava.dk ud. De har et stort udvalg af lamper til meget rimelige priser, og de tilbyder gratis fragt ved bestillinger over 500 kr. Så hvad venter du på? Gå ud og find din perfekte lavalampe i dag!

 

Konklusion

Elsker du lavalamper lige så meget som jeg? Så skal du tjekke Flydendelava.dk ud, Danmarks fedeste lavalampebutik! De har et stort udvalg af lamper at vælge imellem, og de tilbyder gratis fragt ved bestillinger over 500 kr. Så hvad venter du på? Gå ud og find din perfekte lavalampe i dag!