De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At købe en gave til et barn er altid en lidt svær opgave. På den ene side er der mange ting, som alle børn bare elsker. På den anden side er alle børn helt forskellige, og de er ofte meget bevidste om, hvad der interesserer dem. Derfor handler det om at finde noget, som barnet kan bruge til lige præcis det, der er interessant lige nu. Det kunne for eksempel være en kridttavle, som kan bruges til mange forskellige lege.

En kridttavle giver plads til kreativitet

De fleste af os elskede at skrive på tavlen, da vi gik i skole. Det var et lidt helligt sted, hvor kun læreren måtte skrive. Men der er bare noget sjovt ved at kunne skrive på en stor tavle i stedet for et stykke papir. Derfor vil de fleste børn elske en kridttavle, hvor de kan folde sig ud og tegne løs. Hvis der endda følger et par farvede kridt med, er der næsten ingen grænser for mulighederne.

Børnene kan også tegne sammen med venner, og massevis af lege tager udgangspunkt i netop en tavle. Netop derfor kan tavlen også bruges i mange år, fordi den kan bruges til så mange forskellige ting.

Du kan for eksempel købe en kridttavle her.

Øv bogstaver og stavning

Når børnene starter i skole eller begynder at lære fremmedsprog, er en tavle et fantastisk hjælperedskab. Her kan børnene øve bogstaver og ord, og de leger læringen ind.

Det er også en nem måde at lære sammen med mor og far på, fordi kridttavlen giver en god arbejdsflade og gør det nemt at tegne og fortælle. Eller måske endda lave sjove mini-diktater, hvor barnet kan øve den første stavning i trygge og sjove omgivelser. Det er dog naturligvis vigtigt, at det foregår som en leg og ikke en forlængelse af den i forvejen rigeligt lange skoledag. Legen og læringen skal gerne komme naturligt, så barnet slet ikke opdager, at det lærer.