De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste mennesker, der har et krævende fuldtidsarbejde og en stor familie ved, at det kan være meget svært at finde tid til begge dele. Det er især et problem for de familie, der er blevet spredt ud over landet. Selvom man har de bedste intentioner, så kan det være svært både at skulle pleje sit arbejde, sine venskaber, sine børn og eventuelt børnebørn. Tiden er vores vigtigste ressource, men også en af dem de fleste af os, er meget begrænset af.

Det er betyder også, at der er mange der ikke ser deres familie nok, eller i hvert fald ikke så meget som de gerne ville. Det er uden tvivl også en af grundene til at familierejser, hvor man rejser flere generationer sammen, er steget voldsomt i popularitet de senere år. Tidligere har denne tendens været meget udbredt blandt campister, da “camping-ånden” ofte er noget, der går i arv. Denne tendens har dog også bredt sig til helt almindelige charterrejser, men især også når det kommer til at leje ferieboliger i udlandet.

Kvalitetstid under samme tag

Her har man som familie mulighed for virkelig at tilbringe noget kvalitetstid sammen og komme hinanden ved på en anden måde, end hvis man er indlogeret på et hotel. Det er med andre ord den helt perfekte gave man kan give. Det er en af den slags gaver, som man som forældre kan give til sine børn og eventuelle børnebørn, der vil vække kæmpe glæde, eller man kan som børn glæde sine forældre med den. Det kan naturligvis også “bare” være en gave at familien giver til hinanden.

Tænk over priserne

Når man sidder og kigger på huse i eksempelvis Italien (du kan eksempelvis finde nogle her), kan man godt blive lidt skræmt at priser på 25, 30 eller måske 40.000 for en uge, hvis man lejer et stort hus med pool. Det er dog vigtigt at tænke på, at man måske er 12 mennesker af sted, og hvad det ville have kostet hvis det var en charterferie. Man finder ofte ud af, at det rent faktisk er en væsentlig billigere rejseform.

Har man mulighed for at rejse uden for uge 28-31. kan man ofte spare mange tusinde kroner.