De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man gerne vil give en god gave til en ryger, findes der mange gode muligheder som man kan vælge imellem. Hvis man godt kunne tænke sig, at personen stopper med at ryge, kan det være en god ide at give en gave, som kan overtage cigarettens plads.

E-cigaretter kan være et godt alternativ

Hvis man ønsker at give en god gave til en ryger, kan en e cigaret være en god ide. Til forskel fra almindelige cigaretter er e-cigaretter sundere, og de lugter heller ikke nær så slemt. Hvis man gerne vil give en e cigaret i gave, er det vigtigt, at man husker at købe e væske med, som er med til at give smagen. Smagen er det afgørende punkt i forhold til almindelige cigaretter, da man selv kan bestemme smagen i en e cigaret. Her er det kun fantasien, som sætter grænsen, da der findes alle slags smage, som man overhoved kan forestille sig.

Et rygestopskursus

En hadegave som faktisk kan være en god gave, er et rygestopskursus. Her har personen mulighed for at kvitte smøgerne for alvor, så han eller hun kan stoppe med sin dårlige vane. Mange har haft gode oplevelser med et rygestopskursus, da det altid er svært at stoppe med at ryge. Det kan være en svær proces, når man skal stoppe med at ryge. Et rygestopskursus kan derfor hjælpe en godt på vej, når man også er sammen med andre, som står i samme situation som en selv.

En kvalitets cigar

Hvis gaven ikke skal omhandle et rygestop, kan man prøve at gå den anden vej og give personen en rigtig lækker kvalitets cigar. Der findes speciel butikker hvor man kan finde gode cigar, som kan være en oplevelse at smage. De kan dog være ekstra stærke, så man skal huske at passe på, hvis det er første gang, at man prøver at smage en cigar.