De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen forbinder mange med travlhed og panik, der er ræs efter julegaverne og der er folk over det hele. Men vi forbinder det også med hygge og samvær med familien. Der er nogle højdepunkter i juletiden, som de fleste af os ser frem til. Her kan nævnes julegaver, god mad og risalamande. Og der er selvfølgelig en anden ting der er godt ved julen, nemlig julefrokost. Er der noget som en god firmajulefrokost, hvor alle er glade, der er rigtig god mad og masser af selvtillidsboostene væske.

Juletiden

Der er mange følelser igennem julen, frustration, kærlighed, stress, glæde, sjov og spas. Men tiden er knap i julen, der er travlt, hvis man skal nå det hele. Det er ikke altid, at gaverne bliver til de perfekte gaver, til dem som skal have dem. Der har ikke været helt så lang tid til, at tænke over hvad den pågældende skulle have. Det ender måske altid med den samme hvert år eller den klassiske pakke strømper. Der er bl.a. en tendens til at vi gerne vil vise vores kærlighed til andre ved, at købe dyre ting, parfume, ny smartphone eller tøj. Men disse gaver gør ikke noget for sjælen, samværet og det at være tæt sammen. Men hvis man tænker over det, så er juletiden som at tage en tur i rutsjebane med op og ned i følelsesregisteret. Og efter julen kan man føle sig helt udmattet

En anden julegave

Prøv i stedet for at købe ting, som gave, så køb en oplevelse, spa, hotelophold eller rejse. Oplevelser, som kan få dig og din elskede til at slappe af og være sammen. Det er en chance for at slippe væk fra alt den tumult der kan være i hverdagen. I kan falde til ro og tage det hele i jeres eget tempo. Hvem ved, måske vil i huske oplevelsen i mange år frem.