De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vinteren er på vej

Den mørketid er så småt begyndt at komme over os, og dagene blive kun kortere og kortere. Det er i denne periode hvor mange triste stunder opstår, da mørket desværre går ind og påvirker vores humør. Kender du derfor nogle personer som enten har fødselsdag i den kommende tid, eller har noget helt andet at fejre? Så får du her et tip til, hvad du kan give fødselaren, jubilaren eller en helt anden som har noget at fejre – så han/hun kan få sig en lysere tid der hjemme, og får et øget overskud.

Det perfekte tip til tiden

Vores tip til dig, er at du giver din gavemodtager en loftlampe fra GRAS. Dette er en rigtig flot og elegant designer lampe som både kan hænge over spisebordet eller køkkenøen. Denne loftlampe giver det helt rigtige lys over bordet, men samtidig også i hele rummet, da man har mulighed for at indstille lampe hovedets position. Så hvis man skal fokusere på sofagruppen fx, så skal du bare positionere din loftlampe fra GRAS, så den lyser på denne i stedet.

Flere modeller

Loftlampen kan købes i to udgaver. Der er en lampe med ét enkelt lampehoved, og så kan man også købe en med dobbelt lampe hoved. Så er man flere personer, som skal bruge lys i rummet, eller har man et langt bord som skal lyses helt op, så er det den dobbelt hovedet lampe man skal gå efter, når man er på jagt efter en loftlampe fra GRAS.

En anden ide

Er gavemodtageren en person, der har mere brug for en lampe i soveværelset, så har GRAS også en model til dette. Du kan nemlig også købe væglamper fra GRAS, som kan hænge alle steder i soveværelset. Disse lamper giver et rigtig godt lys til læse entusiasten.