De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I virkeligheden er det jo sådan, at mange danskere bruger mindre og mindre tid i køkkenet, da vi jo har så travlt i hverdagen, at det for mange er nemmest at købe produkter som allerede er halvt eller helt tilberedte eller bare bestille fra det nærmeste pizzeria. Selvom dette efterhånden er en generel tendens, så er der danskere derimellem som i stedet væbner sig med tålmodighed og sætter en dyd i at skabe hele retter fra bunden. Det er disse personer som elsker at bruge tid i et køkken og lære hvordan, man sætter de forskellige smage optimalt sammen. Hvis man kender sådan en person, så ved man også, hvor godt mad smager, når alle de forskellige råvarer er tilberedt fra bunden. Derfor fortjener han eller hun også en helt speciel gave til den næste fødselsdag eller juleaften. Herunder finder de 3 bud på lækre gaver, som enhver madekspert vil elske.

En fed slow cooker

Man behøver ikke nødvendigvis at være et gastronomisk geni for at vide, at mange retter og mange råvarer ofte bliver bedre jo længere de bliver tilberedt. Her er det mange gange nok med en gryde over et lidt lavere blus, men med en slow cooker vil man være garanteret succes hver gang. Med en slow cooker opnår man en stabil perfekt temperatur igennem hele processen, og når tilberedningen er færdig, vil man opleve, at retten stadig har masser af saft og kraft, imens råvarerne stadigvæk har sin struktur. Bestil en slow cooker her i dag.

Det komplette knivsæt

Knivene har en hellig plads i et køkken, og mange madnørder har et nærmest religiøst forhold deres knivsæt. Knive er da heller ikke bare knive, da de hver især har sin egen funktion, og hvis de ikke bliver brugt rigtigt, er der tale om en mindre katastrofe. Et godt knivsæt i gave vil derfor være nok til at få et kæmpe smil frem på læberne af den gastronomiske samurai.

Den futuristiske thermomixer

Sammen med slow cookeren er thermomixeren en af de mere futuristiske og eksotiske valgmuligheder, som man kan bruge til tilberedningen. Thermomixeren er da også lidt af en gastronomisk schweizerkniv, da den kan utroligt meget. Modsat slow cookeren er thermomixeren god, hvis man vil klare nogle processer lidt hurtigere end, hvad de normalt tager.