De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Bryllupsplanlægningen indeholder en masse forskelligt. Mad, sted, dato, tid, gæster og så videre. Listen er uendelig. En kæmpestor del af planlægningen, og brylluppet generelt, er tøjet. Brudekjolen skal være perfekt: Selvfølgelig skal den det. Men det skal brudepigekjoler også være. I amerikansk TV er det blevet en gimmick, at det altid er forfærdeligt at være brudepige. Det gælder især, fordi tøjet er forfærdeligt, og man ikke selv få lov til at vælge det. Sådan behøver det bare ikke at være. Man kan sagtens have flotte, tilfredse brudepiger til sit bryllup. Hvis man altså sørger for, at tøjet er lækkert. Hvordan det gøres beskrives her.

Hvem er dine brudepiger?

De fleste brudepiger skal skrue sig ned i en brudepigekjole på brudens store dag. Selvom det er brudens store dag, så burde brudepigernes ønsker og udseende også spille ind i overvejelserne, når kjolerne udvælges. Farven skal helst passe til brylluppets overordnede farveskema, men også så den klæder pigerne. Det nytter ikke, at man tvinger sine tætte veninder til at have en kjole på, der slet ikke klæder dem. Det gælder også snittet af kjolen. Det skal også gerne passe til brudepigen. Det er, højst sandsynligt, ikke alle brudepigerne, der har samme kropstype, og derfor kan man vælge nogle forskellige kjoler i samme eller forskellige farver. Farverne kan nemlig sagens være forskellige, de skal bare passe ind i samme farveskala. Så ser det nemlig ikke skørt ud.

Stil disse spørgsmål!

For at opsummere skal du altså overveje følgende inden købet foretages. Hvem er dine brudepiger? Er de unge, børn eller voksne? Hvordan ser de ud? Måske er nogle blonde, mens andre er brunetter. Nogle kan være sorte, mens andre hvide. Dette er yderst vigtigt for, om farven klæder dem. Er det er sommer eller vinterbryllup? Brudepigerne skal hverken fryse eller have det alt for varmt på dagen.