De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

’Levete Room’

Levete Room er den elegante kombination af feminine styles krydret med et touch af maskulin energi. Brandets første kollektion udkom i år 2018 og er lige tøjet for dig, der ønsker et klassisk look, men samtidig ikke er bange for at leget med materialer og snit, da Levete Room nemlig ikke er et brand, der er bange for at skille sig ud fra mængden. Det er helt tydeligt, at de har deres helt egen stil, når det kommer til deres produkter. De holder sig fuldstændig til deres egen designeridentitet og lader sig ikke blive draget af andre strømninger. Naturligvis er tøjet fra Levete Room moderne, men alligevel holder de sig altid til deres egen klassiske stil. Ved køb af deres produkter får du derfor elegante og tidløse kreationer med et trendy og chikt strejf. Tøjet vil få dig til at se ud som en, der går op i dig selv og gerne vil opnå et klassisk look, men samtidig nægter at gå på kompromis med din personlige stil. Levete Room har kreeret smukke og feminine styles, der kommer i altid gode kvaliteter.

Hvis det lyder som noget for dig så skynd dig at shop nu!

De kombinerer feminine farver og florlette materiale, hvilket giver et spændende og elegant udtryk. Og i kollektionerne fra Levete Room indarbejdes overraskende og anderledes materialer ofte. De bliver kombineret på forskellig vis og kommer dermed til at komplimentere hinanden på fineste vis. Levete Room kan eksempelvis finde på at kombinere lette og gennemsigtige stoffer med tunge materialer såsom fløjl og skind. Det gør, at du på én og samme gang vil komme til at se både klassisk og iøjefaldende ud.

Du kan også selv vælge at kombinere en elegant kjole med habitbukser og en stor striktrøje, for at få et ubesværet og cool udtryk, som balancerer både det maskuline og det feminine.