De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du står at ska give din kære, enten om det er en mand eller kvinde, kan der være mange muligheder. En ting som altid falder i god jord er selvforkælelse. Det kan enten være i form af en oplevelse, hvor du forkæler forskellige sanser med f.eks. god mad eller hvor du forkæler kroppen med lækre produkter. Vi har fundet et par gode bud til både mænd og damer, som helt sikkert vil blive et hit ved modtageren – læs med her.

Det første tip er mest henvendt til kvinder, mænd kan også bruge disse produkter, men vil måske foretrække noget andet. Tippet er produkter fra Rudolph Care. Mærket blev grundlagt i 2006 efter den populære TV-vært Andrea Elisabeth Rudolph, som vi blandt andet kender fra Vild med dans. Hun fandt ud af at hun havde et hav i kemikalier i blodet, som viste sig at være fra mange, hvad hun troede var, lækre cremer og lotions til kroppen fra forskellige mærker. Derfor kan du være sikker på at denne eksklusive hudplejeserie ikke indeholder nogle former for skadelige tilsætningsstoffer.

Andet tip – gavekort til en lækker restaurant. Der findes mange lækre forskellige restauranter, hvor man ikke lige går hen hver dag. Der findes i dag flere restauranter som er blever tildelt en michelin stjerne, som kan være en stor oplevelse at besøge og virkelig forkæle smagsløgene.

3. og sidste tip i denne omgang er et spa ophold. Der findes flere forskellige steder rundt omkring i danmark og også i udlandet, hvor det tilbydes luksuriøse spaopholde. F.eks. Hotel vejlefjord som tilbyder lækre forhold, hvor flere sanser bliver stimuleret og forkælet.

Benyt dig af et af følgende gavetips, så vil du med garanti forkæle din partner og overraske vedkommende til fulde. Mange sætter større pris på en oplevelse, end en lille gave, som alligevel bliver gemt væk i løbet af kort tid.