De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Både om sommeren og om vinteren er der tradition for t de fleste firmaer i Danmark forkæler deres ansatte ved at forærer dem en store fest. Det sker også når firmaet opnår bestemte målsætninger og de ansatte fortjener at blive fjeret og anerkendt for deres indsats. Men det kan være en stor opgave at arranger det hele selv, så at hyre et eventbureau til at stå for det meste er ofte en god ide. Problemet er bare at markedet er fyldt med eventbureauer, der hævder at de laver de bedste fester og det kan være en svær opgave at finde det rigtige. Men her får du i hvert fald lidt tips til at finde det rigtige eventfirma for jer:

 1.Se efter erfarenhed

Begynd med at finde ud af hvilket eventbureauer der er de mest erfarne. Erfarenhed er ikke nødvendigvis lig med, hvor mange år firmaer har lave events, selv om det kan være en fordel. Dit fokus skal i stedet være på det antal af events, som eventfirmaet har stået for.

 2.Er de specialister i en bestemt type fest?

Eventplanlægning kræver en bestemt form for passion. Hvert eventfirma har en bestemt forkærlighed og ekspertise inden for en bestemt type af events (F.eks. bryllup, gallaer osv.).
De fleste eventbureauer tilbyder alligevel en masse forskellige typer events, men der er oftest noget, de har dygtiggjort sig i. Vælg et eventfirma, som har specialiserer sig i den slags fest, som du ønsker.

3.Er de fleksible?

En fest består af mange planlagte detaljer og deadlines. Det er dog næsten uundgåeligt at det hele holder. Det skal man ikke panikke over. Man skal bare være helet sikker på at man har en god eventkoordinator, som formår at holde hovedet. Spørg evt. tidligere kunder, hvor godt koordinatoren håndterede uforudsete begivenheder til deres fest (hvis der opstod nogen).