De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Nogle gange behøver der ikke at være anledning til at give en gave. Især ikke, hvis det er en, som hele familien kan nyde godt af — et pillerstokerfyr eksempelvis. Selvom der skal en stor håndfuld penge på af lommen, når det skal installeres i hjemmet, så er pengene hurtigt tjent hjem igen. Som regel går der omkring 2 – 4 år. Det kommer dog an på, hvilket fyr du vælger.

Netop nu kan du finde gode tilbud på pillefyr på Pillestoker.dk, der forhandler alle former for pillestokere. Faktisk har de eksisteret siden 1998, hvilket gør dem til nogle af de mest erfarne forhandlere på markedet.

 

Højere virkningsgrad = Mere for pengene

Der finde forskellige former for pillefyr, og de har ikke allesammen lige god virkningsgrad. Derfor vil det i mange tilfælde godt kunne betale sig at betale en højere pris for sit fyr. Er virkningsgraden højere, vil man nemlig få mere for pengene. Virkningsgraden bliver bestemt af kvaliteten på dit pillefyr. Kvaliteten af træpillerne har også stor indflydelse på virkningsgraden, og hvordan det bruges og vedligeholdes, er også af stor betydning. Er der ét af disse forhold, der ikke er i orden, vil man altså ikke få lige så meget ud af sit pillefyr. Derfor handler det om at købe et fyr af høj kvalitet, og derefter vedligeholde og servicere det ordentligt.

Et pillefyr består af tre dele; et magasin, en kedel samt en brænder. Træpillerne skal fyldes i magasinet, som automatisk fører dem over i brænderen i takt med, at de forbrændes. Derudover er der en indbygget blæser, der sørger for, at der kommer luft til forbrændingen. Det eneste, man skal sørge for, er altså at fylde træpiller i magasinet. Udover rengøring og vedligeholdelse, selvfølgelig. Det er dog ikke meget arbejde, hvis man tænker på, hvor mange besparelser, der medfølger. I hvert fald ikke, hvis man sammenligner med et oliefyr. Her kan man spare omkring 6% på sin varmeregning om året. Er man vant til at opvarme sin bolig med el, vil besparelserne potentielt set være helt op til 70%.

 

Den perfekte gave behøver ingen anledning

Det er altså en perfekt gave, man kan give, uden der behøver at være en speciel anledning. Det vil dog betyde, at man kan få luft i økonomien. Når fyret har tjent sig selv hjem, så vil man kunne have råd til en ferie hvert år, tage på restaurant engang om måneden, eller på anden vis forkæle sig selv med de ting og oplevelser, man ikke lige har råd til normalt.