De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Uha, du kender det nok. Det kan være meget svært at fine på den helt rette gave til manden, der efterhånden har alt.

Hvis du er gået helt i baglås, er helt blank, og slet ikke kan komme i tanke om noget brugbart, så guider vi dig her gennem nogle af de ting, som formentligt vil glæde de fleste mænd. Tjek vores liste ud og se, om der er nogle af idéerne du kan bruge som gave, eller om ikke andet til inspiration.

Alkoholiske drikke

Det bliver mere og mere populært og velset, at man i dagens Danmark samler på alkohol eller går op i en bestemt slags alkohol. Nogle mænd er vilde med rom, andre med rødvin eller gin, mens nogen er vilde med snaps eller whisky. Køb en god flaske til manden du holder af, hvis du vil glæde ham på hans fødselsdag.

Solbriller

Til den stilbevidste mand kan du overveje, om et lækkert par solbriller skal være det, der skal gives i gave. Et lækkert par solbriller behøver ikke at koste meget mere end nogle hundrede kroner, mens du naturligvis også kan finde et dyre par, hvis budgettet er højere end som så. Med et par solbriller til manden, der har alt, kan det ikke gå helt galt.

Vinoplukker

En lækker proptrækker, vinoplukker, eller hvad end du vil kalde den, kan glæde en mand mere end man kan forestille sig. Hvis han desuden går op i detaljen og det rette design, så kan det være en lækker gaveidé at investere i en vinoplukker.

Gavekort

Et gavekort går man aldrig galt i byen med. Et gavekort kan være mange ting. Måske du ved, at modtageren af gaven er vild med en bestemt tøjbutik, måske han er vild med vin eller måske han er vild med sport.

Alt efter, hvad han er til, kan du navigere rundt i junglen af gavekort og lækre butikker, som vil falde i modtagerens smag, selv på hans fødselsdag, til hans jubilæum eller til noget helt tredje.

Oplevelser

Er du stadig i tvivl om, hvad du skal give manden, der har alt? Jamen, så er det faktisk heller ikke så skidt endda at få et oplevelsesgavekort eller blot en oplevelse i gave.

Måske det skal være en køretur i en lækker bil, måske en tur på vinsmagning, en tur i luftballon, et lækkert restaurantbesøg, et kroophold eller en fodboldkamp? Mulighederne er mange!