De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når man lige har fået et barn, er der så mange ting, man skal have anskaffet, at det kan blive helt forvirrende at finde rundt i – og samtidigt er det også et ordentligt slag på økonomien. Derfor er det helt sikkert en god ting at få nogle af disse genstande som gaver til jul og fødselsdag, og det kan du som bekendt tage i brug – for så har du allerede noget at gå ud fra, hvis du ikke vidste, hvad du skulle give i gave! Her kan du læse om nogle af de ting, der er brug for efter fødslen.

Børneseng

Den lille ny skal selvfølgelig have en seng at sove i, det giver sig selv – så den kan du da være med til at give! I den første tid efter fødslen skal det nok være en cribside bed, altså en seng der hænger fast på siden af forældrenes seng, da det ofte er den løsning, der giver mest tryghed. Men du kan også vælge at være fremtidsorienteret og give dem en barneseng, der kan bruges, når barnet engang skal sove alene.

Puslebord

Det bliver meget nemmere at have en baby, hvis man har et ordentligt sted at skifte babyen, give den tøj på og smøre den ind i cremer. Alt dette kan et puslebord bruges til, så sådan et bør forældrene helt klart have! Køb puslebord i gave til glæde for de nybagte forældre.

Ammepude

Skal den nybagte mor amme babyen, kan dette godt blive hårdt for ryggen i længden – og det er derfor, hun skal have sig en ammepude! Ammepuden hjælper på den position, moderen sidder i, når hun ammer, hvilket er med til at modvirke smerter i ryggen – og samtidigt vil det også ofte være mere behageligt for babyen at ligge på en sådan pude.