De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste af os har en ven eller et familiemedlem som bare er umulig at købe gaver til. Det er ham som næsten med garanti bytter hoveddelen af de gaver han får. I hvert fald når det kommer til tøj. Han er nemlig så bevidst om den nyeste mode og kender til alle de rigtige kombinationer, hvilket gør, at han altid er bevidst om, hvad han vil have. Derfor ender vi ofte bare med at give penge eller et gavekort, da det jo egentlig kan være det samme. Men det er dog slet ikke det samme at give og modtage et gavekort, som det er at modtage en større pakke, som en ven eller et familiemedlem har lagt tanker og energi i. Derfor kommer der herunder tre bud på gaver som selv de fleste mode-dyr vil elske at beholde.

Et klassisk ur fra Daniel Wellington

I dag tjekker de fleste af os tiden på vores telefoner, da vi jo alligevel har den med hånden hele tiden. Det er derfor de færreste som går rundt med det klassiske armbåndsur. Det gør den stilrene mand dog. Armbåndsuret er nemlig en klassiker, og med det rigtige ur, kan du fuldende et helt sæt tøj. Med et lækkert ur fra Daniel Wellington, giver du en gave som uden at koste de hvide ud af øjnene har et simpelt og klassisk design som passer til de fleste outfits.

Se et større udvalg fra Wellington, klik her

Et par elegante habitbukser

Jakkesættet er altid en sikker vinder, hvis man skal til fest, arbejder på en formel arbejdsplads eller hvis man bare vil se godt ud til hverdag. Det er dog også populært at dele sættet op, så man kun har en blazer eller kun har habitbukserne på. Lige nu er habitbukserne især populære, da de passer til alt lige fra en hvid t-shirt til en klassisk skjorte.

En lækker hvid skjorte

Hvis der er to nuancer som aldrig går af mode, så er det sort og hvid. Især den hvide skjorte kan bruges i et hav af anledninger. Uanset om man skal til fest, eller om det bare er hverdag, så er den hvide skjorte et sikkert valg.