De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi kender alle sammen ham bilnørden som bruger al sin fritid og alle sine penge på at sørge for, at bilen altid er i topform. Det er ham som altid har det bedste anlæg siddende i bilen og altid har de fedeste fælge på. Nu er vi nået godt ind i foråret, og nu er vejret efterhånden så godt, at bilen ikke bliver svinet til på grund af regn og slud, så snart man køre en lille tur. Dette betyder selvfølgelig, at bilnørden skal ud og vise sin smarte bil frem. Derfor er det selvfølgelig oplagt, at han da skal have noget bilrelateret i gave. Men hvad skal det være? Det kan du læse mere om herunder.  

Nye sommerdæk

Når det kommer til at skulle skifte dæk, så er det selvfølgelig mest vigtigt, at man husker at skifte til vinterdæk, da man jo ellers skøjter rundt på de isglatte veje om vinteren. Det er dog trods alt lidt smartere med de lettere sommerdæk, som man kan montere sine fede alufælge på. Man kan derfor spare sin far, bror eller kammerat for mange penge ved at købe fire helt nye sommerdæk.

Flotte fælge

En ægte bilnørd vil aldrig køre rundt med de plastikkapsler som ofte er monterede fra fabrikken, når man køber bilen. Derfor skal han selvfølgelig have et par fede alufælge. En ægte bilnørd kan sagtens have flere forskellige fælge, som han kan veksle imellem, ligesom vi andre kan veksle imellem forskellige sko.

Fuld forplejning af bilen

Hvis man ikke føler, at man helt har råd til at købe nye dæk eller nye fælge til bilen, så kan man sagtens glæde bilnørden alligevel. Dette kan man fx gøre ved at give en fuld forplejning af bilen. Her kan der fx være tale om rengøring både indeni og udenpå eller et olieskift. Man skal ikke være mekaniker for at skifte olie på en bil, det kræver bare en dunk frisk motorolie, og så kan man spørge sig frem til hvordan det skal gøres. Læs mere om motorolie her.