De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når eksamenen er overstået, og studenterhuen sat på hovedet, så vanker der ofte studentergilde. Det skal selvfølgelig fejres med maner, og derfor er det også god stil at komme med en gave til studenten. Men hvad skal man dog give det unge menneske? Her kommer fire bud på en god gave til studenten.

Den praktiske – En seng

Efter gymnasieårene har de fleste nået en alder, hvor man efterhånden tænker på at forlade mor og fars trygge rede og flytte hjemmefra. Det kan være både være dyrt og besværligt, så hvis man vil komme studenten til hjælp med en praktisk gave, kan noget så simpelt som en seng og en madras være helt perfekt.

Den søde – Et fotoalbum

Hvis du virkelig vil bringe et smil frem på studentens læber, hvad kan så være bedre end et album fyldt med fine billeder? Der er masser af muligheder for at få lavet et fotoalbum på internettet, men du kan selvfølgelig også gribe til lim og saks og lave dit helt eget. Du kan altid spørge rundt i familien efter billeder, så fotoalbummet bliver så komplet som muligt.

Den kreative – En oplevelse

Man behøver hverken give blomster, smykker eller andre materielle gaver for at gøre studenten glad. Et gavekort til en oplevelse sammen kan også gøre underværker. Der er et væld af muligheder for at gøre sjove og anderledes ting. Man kan måske tage ud at skøjte, ud at rejse eller måske prøve bungee jumping, hvis man altså tør.

Den sjove – Et badedyr

Går man efter at få studenten til at grine, kan man skabe sin helt egen fest med at finde den sjoveste og allermest skøre gave. Det kunne være et badedyr formet som en pizza, et sæt toiletgolf, en popcornmaskine og meget andet. Så længe man går lidt anderledes til værks, skal det nok høste latter rundt om bordet.