De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du en kæreste, kammerat eller familiemedlem, som elsker at bruge endelige af timer ude i naturen? Så kan du med fordel strikke en lille gavekurv sammen, som vil vække stor begejstring.

En gavekurv er den ultimative gave. Det er nemlig her, at man har mulighed for at sammensætte flere gaver i én – som danner den allerbedste gave. Herunder får du 10 ting, som du kan proppe i gavekurven til naturelskeren. 10 ting som ikke koster alverden, men som alligevel vil vække stor glæde.

  1. En lommekniv. Et fremragende værktøj, som kan bruges til alverdens ting ude i naturen.

  2. Et termokrus. På denne måde kan man altid have en varm kop kaffe med sig rundt i naturen. Køb gerne en udgave, som kan holde på varmen i mange timer. Suppler gerne med en vandflaske, så man også altid har noget koldt at slukke tørsten med.

  3. En powerbank. På denne måde kan man altid få kontakt til omverden, hvis uheldet skulle være ude.

  4. Tændstål. Hvis du er trofast seer af ”Alene i Vildmarken” kender du formentlig allerede til dette ufattelig smarte værktøj. Uundværligt for enhvert outdoor-menneske.

  5. En kikkert. På denne måde kan man for alvor komme tæt på alle naturens spændende dyr.

  6. En pandelampe eller lommelygte. Husk her at supplere med Panasonic batterier, som har en lang levetid. Her slipper man for at udskifte batterierne hele tiden.

  7. Myggespray. Dette er ofte noget man glemmer, men som er en fremragende ting at have med i tasken.

  8. En lille køletaske til maden. På denne måde kan det holde sig længere tid frisk.

  9. En sovepose. Søvnen er vigtig og for at undgå at fryse alt for meget, så er soveposen fremragende til at lukke kulden ude.

  10. Et godt liggeunderlag. Køb en som kan pakkes let og hurtigt sammen, og som samtidig ikke fylder for meget.