De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Skal nogen i din tætte omgangskreds være forældre? Og har du ikke den helt store erfaring med at købe gaver til anledningen? Her kan du få inspiration til, hvordan du kan glæde de nybagte forældre med en gave til deres lille guldklump.

Startudstyr

Når man skal have en baby, er startudstyr en nødvendighed. Startudstyret inkluderer blandet andet en autostol, en barnevogn og en vugge eller seng. De færreste har dog et gavebudget, der tillader dem at købe en af førnævnte ting. Heldigvis er der også en række småting, man som nye forældre med garanti får brug for. Det kan for eksempel være et lille badekar, et babyhåndklæde, et kludetæppe, sutter eller noget helt femte. Der er mange muligheder, så du kommer i hvert fald ikke til at mangle ting at vælge i mellem. Problemet bliver snarere at tage en beslutning – der findes nemlig enormt mange søde babyartikler.

Gave med personlighed

Hvis du er typen, der kan håndtere garn og hæklenåle, kan du med fordel lave din helt egen gave til baby. Det kan være en sød uro, en bamse eller en lille hue. Selve gaveideen er ikke synderlig unik, men den bliver det, fordi du selv har lavet den, og den derfor ikke findes magen til. De nybagte forældre vil med garanti sætte pris på, at du har lagt tid og energi i at lave din helt egen personlige gave – den er på mange måder så meget mere værd end enhver anden dyr gave. Ofte handler det faktisk om at finde en gave, som parret ikke som sådan har brug for. Med det menes, at det netop er rart at få noget, som er ‘nice to have’ og ikke ‘need to have’. Det er jo ikke fordi, at barnet ikke kan leve uden en hjemmestrikket bamse, men netop derfor er den meget værdsat.