De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Måske er du gift eller har en kæreste, der er meget kvalitetsbevidst. I så kender du garanteret til dilemmaet, der opstår hver gang, han har fødselsdag, eller vi nærmer os jul. Du er langt fra den eneste. Her får du et par idéer til gaver til den kvalitetsbevidste mand, som uden tvivl vil falde i god jord.

Køb en lækker vin

Hvis din mand sætter pris på kvalitet og desuden går op i vin, har du her en oplagt mulighed for at give manden i dit liv en dejlig gave. Den ultimative gave til manden der elsker vin, men ellers har alt er et vinkøleskab.  Mindre kan naturligvis også gøre det, og hvis der er et budget at tænke på, er vinen i sig selv et godt bud. Der er naturligvis et stort udvalg, når det kommer til vine, og det kan derfor være svært at vælge. Hvis du er i tvivl, kan du med fordel undersøge, hvad det er for nogle vin, han har stående på hylden derhjemme. Hvis du ikke har mulighed for det, er der nogle klassikere, som enhver mand vil blive glad for. Du går aldrig galt i byen med en rødvin fra Brutacao. Han vil uden tvivl blive ellevild, og den perfekte julegave er derfor i hus.

Forkæl med wellness

Måske tænker du, at din kvalitetsbevidste mand ikke ligefrem går op i wellness. Men her tager du muligvis fejl. Wellness er nemlig meget andet end skønhedsbehandlinger eller et afstressende spaophold. Køb for eksempel et gavekort til en Old School barbershop, hvor han kan blive forkælet med en lækkert klipning og en trimning af skægget. Du kan også forkæle ham med en omgang massage, som kan løsne op for eventuelle spændinger.

Giv en oplevelsesgave

Hvis du er helt og aldeles på bar bund, når det kommer til fødselsdags –eller julegaven, er det altid en god idé at købe en oplevelsesgave. Du kan for eksempel give ham et kroophold, hvor I har mulighed for at slappe af i skønne omgivelser og nyde tiden med hinanden. Du kan også give ham et whiskykursus, hvor han sammen med drengene får lov til at smage på en masse forskellige typer af whisky.