De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Rygeskuerne rundt omkring i Danmark ligner ikke sig selv mere. De steder rygere ofte søger imod for at få en tiltrængt pause fra arbejdet eller skolen er ikke længere så velbesøgte. Dette kan meget vel skyldes e – cigaretten og den dertilhørende e – væske. Flere og flere danskere skifter fra den klassiske cigaret, til den nyere elektroniske cigaret som mest af alt ligner et dampende lysværd fra star wars. Når e – cigaretten nu er så populær, kan den passende dukke op på mange folks ønskesedler. Så hvis man kender en ryger som taler om at stoppe, vil en e – cigaret være en fantastisk gave.

Utallige smagsvarianter

Når man ryger normale cigaretter, kender man den normale smag af cigaretrøg man suger ned i lungerne. Nogen cigaretter kan man få med smag af mint, og i sjældne tilfælde har de måske andre smagsvarianter. Men med e – cigaretter har man muligheden for at vælge imellem utallige e – væsker med forskellige smage. Man kan få e – væske med jordbærsmag, smag af mint og et utal af andre smage. Hvis man savner smagen af cigaretter, kan man sågar få e – væske med cigaretsmag.

Mulighed for nedtrapning

Når man køber e – væske har man muligheden for at vælge væsker med forskellige mængder nikotin. På den måde tillader e – cigaretten, at man til at starte med kan få lige så meget nikotin som der er i en cigaret, hvorefter man kan trappe ned og gøre det nemmere at stoppe helt.

Pris

Hvis man ryger en pakke cigaretter om dagen, bruger man ca. 39 kroner på cigaretter hver dag. Dette render op i 1170 kroner hver måned, hvilket man kunne bruge på mange andre ting. Efter man har fået sin e – cigaret, er det eneste man skal købe e – væske. Afhængigt hvor meget man bruger sin e – cigaret, skal man købe mere e – væske en eller to gange om måneden, hvilket er markant billigere end at købe cigaretter.