De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hverdagene og weekenderne går hurtigt, og det er ikke altid, at du når det, som du havde sat dig for at skulle nå. Ligeledes gælder det, når det kommer til kvalitetstid med veninderne med gode grin, god snak og en god tid, også kaldet for en kaffedate. Du er måske ikke altid god til at få sat ord på, hvad din veninde betyder for dig. Du kan derfor overraske hende med en betænksom gave for at vise hende, at du tænker på hende – gaven er med til at sætte ord på dine tanker omkring din veninde.

Hvad kan jeg give?
Udvalget af ideer til gaver er stort, og det gælder derfor om at vælge den rette gave. Spørgsmålet er bare hvad? Alt afhængig af, hvad din veninde er til, kan det være en ide at give et kort. En gave er ikke ensbetydende med, at den skal være dyr, men et enkelt fint kort, hvor du har skrevet en sød besked til hende, er en fin betænksom gave. Hvis du gerne vil give hende en ting, kan du f.eks. give hende en bluse fra hendes yndlingsmærke, eller noget andet, som hun elsker. Hvis du synes, at hun trænger til selvforkælelse, kan du f.eks. købe en god creme.

En anderledes gave

Måske er det sjældent, at din veninde og dig får tid til at se hinanden, og du vil gerne give hende en gave i form af en oplevelse, som I kan lave sammen. Måske har din veninde en travl hverdag, hvor hun sjældent kommer helt ned i gear, så kan en yogatime sammen være en ide. Her kommer I med sikkerhed i kontakt med jer selv, og din veninde bliver mindet, at hun skal huske at tage tid ud af hverdagen til sig selv. I anledningen af jeres yogatime, kan du bl.a. give hende en lapis lazuli, som er med til at minde hende om, at hun skal tro på sig selv, og du tænker på hende. Denne sten kan hun have med sig overalt, og kan herved kigge på den for at blive mindet om det og dig.