De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er sundt og sjovt at give gaver til andre, også selvom der ikke er nogen speciel anledning til det. Især disse ”for sjov” gaver, som ingen seriøsitet har kan have en ret positiv indvirkning på f.eks. kammeratskaber. Du bør derfor overveje om du næste gang ikke skal have en lille ”for sjov” gave med til din kammerat, og få et godt grin på. Her får du nogle hurtige idéer til hvad du kan prøve at give til dine venner.

Til parret

Har du et kærestepar som du godt kunne lide at give et godt grin, og når de er alene med hinanden? Så burde du se på det produkt som også er kaldet for Undies for two, hvilket kort sagt er et par underbukser for to personer. Det er sådan lidt grænse overskridende at det er en ven som køber det, man på den anden side, så ville man som par ikke selv gå ud og investere i sådanne et par. Så sørg lige for at dine venner kan få det sjov med sådan et par, og få dem til at tænke på dig når de er ved at bruge den.

Til singlefyren

Har du en kammerat som stadig er single, men stadig har det sjovt hver weekend. Så er det meget sjovt at kunne køre lidt på det, og være lidt efter ham omkring sikker sex. Du burde derfor give ham en stor bunke kondomer, som han så kunne overveje om han ville bruge når han har nogle med hjem. Du kan få kondomer rigtig billigt, og du kan derfor smide rigtig mange i hovedet på ham, uden at du betaler det helt store for det.

Til sutsko elskeren

Vi kender alle en som altid går rundt i sutsko derhjemme, fordi personen altid fryser på fødderne. Den person burde eje verdens grimmeste par sutsko i verden – bare fordi. Køb derfor et per grimme sutsko som er formet som fisk eller noget andet grim, som personen ville hade at have på, men stadig synes var sjovt.