De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når det kommer til at give en gave, er udvalget stort. Det kan derfor være bedre at give en gavekurv, da du selv kan være med til at designe den, så den bliver helt speciel. Det kan være, at du oplever først at have købt en gave, men alligevel ikke er tilfreds, så er gavekurven den rette løsning.

Hvorfor gavekurv?
Der er mange årsager til at sammensætte din egen gavekurv og give den til en person, som du holder af. Det, som tæller for at vælge en gavekurv er, at det er langt mere personligt. Du kan selv være med til at skræddersy den, så du kan lægge personens yndlingsting ned i, og den kan gives i alle anledninger. I stedet for, at du skal rundt i forskellige butikker for at lede efter den rette gave, kan du med en gavekurv spare tid.

Sammensætning

Gavekurve findes i forskellige størrelser, og du kan hermed lave den ud fra dit budget. Tænk gerne i, hvilken anledningen, at gavekurven skal gives. Er det til et bryllup, værtindegave eller skal du give den til en person, som har en passion for en specifik ting?

  • Til et bryllup er det vigtigt at huske på, at der er to modtagere, så i gavekurven skal der lægge noget, som de begge kan lide. En ide kan være eventuelt at slå dig sammen med andre, så kan I herved sammensætte en større kurv, lige til deres smag.

  • Værtinde gavekurven behøver ikke at være stor, og du kan sagtens sammensætte en fin gavekurv med et lille budget – kun fantasien sætter grænser.

  • Hvis du skal give en gavekurv til en person, som f.eks. kan lide at gå på ravjagt, kan du i gavekurven købe små lækkerier og vedlægge ravudstyr – se mere her. På den måde viser du, at du holder af personen, og du anerkender hans eller hendes passion, hvilket er betydningsfuldt.