De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Alle fortjener en gave til jul eller på deres fødselsdag, og langt de fleste mennesker elsker også at give gaver. Men der er også et mindre antal af mennesker som af den eller den anden grund ikke ønsker at modtage gaver, og derfor kan der været svært at give dem noget, selvom man gerne vil. For selvom vedkommende ikke ønsker en gave, så kan det være svært at lade være. Det kan dog også være den anden vej rundt, da det heller ikke er alle som har penge til at kunne give en gave. Dette kan være fordi man er et barn uden arbejde, en studerende som lever på SU eller måske en voksen som blot er arbejdsløs. Men der er heldigvis alternative løsninger, som man kan give i gave i stedet.

Hjælp med at få huset malet

Rigtig mange familier har et hængeparti eller to, når de jo har en travl hverdag, hvor de laver alt muligt andet. En af de ting som ofte trænger til er kærlig hånd er er væggene enten ude eller inde. Her kan man passende tilbyde sin hjælp som gave, da dette vil fjerne en kæmpe byrde fra vedkommendes skuldre. Hvis man ikke har tid til at klare arbejdet selv, kan man hyre en professionel maler. Læs mere her.    

Giv en ordentlig omgang hovedrengøring

Mange forældre ønsker sig ikke det helt store fra sine børn, da de ved, at børnene ikke har så mange penge, men som barn vil så gerne give noget til sine forældre. I stedet kan man alene eller sammen med sine søskende gå i gang med at gøre hele huset rent, så forældrene ikke længere skal tænke på det.

Giv en hånd i haven

Et andet sted som ofte bliver forsømt, når man har en travl hverdag er haven. Her lader man ofte græsset gro og glemmer at luge blomsterbedene for ukrudt, hvilket er en skam. Så haven er også et oplagt sted at starte, hvis man ønsker at give en tjeneste i gave.