De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når du skal give en gave, er der mange ting, som penge kan købe. Der er dog i sær en ting der er svær at sætte en pris på, og det er oplevelser og minder. Så når du skal give en gave til en du holder ekstra meget af, så tænk over at en gave varer meget længere, hvis der er minder forbundet med den. Minder er typisk noget, man skaber sammen.

Der findes mange måder at give oplevelser på, og nettet bugner af muligheder for diverse oplevelsespakker. En rigtig god gave til en du holder af kunne være et gavekort til et hotelophold, som i kan nyde sammen. Der findes mange fantastiske hoteller i Danmark, og det kan være svært at finde det rette.

Vi kommer her med et par gode råd til hvad du skal huske på, når du skal vælge hotel.

For det første skal du vælge et hotel, der ligger tilpas langt væk i forhold til det antal dage i skal være der. Skal I kun have en overnatning, bør transporten som en tommelfingerregel være under to timer. Hvis man er afsted i mere end to dage, kan man godt bruge mere end to timer på at komme derhen.

Bruger man mere end to timer på at komme derhen, er der for det første allerede brugt meget af dagen, og for det andet bliver man træt af at bruge for meget tid i en bil eller i et tog, og får derfor ikke det optimale ud af dagen. Bor man på Sjælland eller i Jylland (ikke Nordjylland), kunne fyn eksempelvis være et godt bud en destination.

Tjek eksempelvis dette lækre Sixtus hotel ved Middelfart, der er perfekt til jer der kommer fra det jyske. Et hotelophold er mere eller mindre den perfekt gave til din udkårne, som det så er en kvinde eller mand, og hvis I har børn, er det en perfekt lejlighed til at komme lidt væk og have lidt alenetid, mens børnene bliver passet.