De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er det ved at være tid til at du skal give gave til en rund fødselsdag? har du snart bryllupsdag? Eller vil du bare gerne forkæle din bedre halvdel? Så læs med her, hvad du skal give.

Bestil et weekend ophold hos Hotel Kirstine

Hotel Kirstine har fungeret som hotel siden 1745, og har derfor en unik udstråling, og det fornemmer du lige så snart at du træder i af deres døre. Hotellet er beliggende i hjertet af den utrolig dejlige by Næstved. Personen du vælger at give dette uimodståelige weekend ophold til, vil få et helt igennem romantisk ophold. Hotellet er bygget op på utrolig charmerende rammer. Hotellet er et unikt bindingsværk, og er vedligeholdt utroligt flot, så det stadig ligner sig selv. Selv efter mere end 250 år.

Helt fantastiske oplevelser

Udover at hoteller i sig selv er fantastisk at befinde sig i, så er omgivelserne rundt omkring ligeså idylliske. Du kan gå en gåtur langs suså¨en, som strækker sig helt ud til Herlufsholmskoven. Hotellet ligger heller ikke lang fra shopping muligheder, det er derfor også et oplagt valg at tage ind til indre by, og få købt lidt nyt til sig selv.

Maden på hotellet

På hotellet kan du både få frokost og aftensmåltid med. Hotel Kirstine vil gerne signalere danskhed. Derfor er deres menukort bl.a. bestående af danske klassikere med nordisk islæt, som smørrebrød, stjerneskud osv til frokost. Samt bøffer og wienerschnitzler til aften, og fantastiske desserter i kan slutte middagen af med. Efter jeres måltid, er det oplagte valg at sætte sig i ro og mag, i hotellets lounge bar. Her kan i nyde en kold øl eller et glas vin, inden at I afslutter Jeres ellers fantastiske dag.

Så er det snart gave tid, så er det Hotel Kirstine som skal være dit næste valg. Modtageren bliver med garanti, over lykkelig for denne enestående oplevelse.