De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du står og skal til et arrangement, en rund fødselsdag, konfirmation, eller en anden anledning, hvor der skal gives en gave til et større beløb, kan værdipapir være en god løsning. Mange mennesker i dag ønsker sig blot penge, og de fleste, som skal give penge i gave, føler ofte at de slipper let uden om. Til personen som har alt, og blot ønsker sig penge, kan en aktie være en god gave.

I Danmark har vi den skatteregel, hvor alt af en værdi over 58.700 kr., skal beskattes som gaveafgift, hvilket svarer til 15%.  Flere har tænkt kreativt, og fundet smutveje, til hvordan denne afgift kan undgås. I sidste ende er der ingen vej uden om, og afgiften skal betales. Ved aktiehandel undgås denne afgift heller ikke. Aktiens værdi fastsættes ud fra aktiens kursværdi på det tidspunkt gavens gives på. Efterfølgende kan aktien stige og der skal blot betales aktieskat ved overskud.

De fleste investorer forventer et årligt afkast og håber på den store gevinst. Hvis du har en større formue, at investere for er det en fordel at få en investeringsforening til at forvalte dine penge. Deres eneste øjemål er at overskuddet for den enkelte kunde, for de kan bibeholde kunden.

Find en investeringsforening

Det findes mange investeringsforeninger og mange vælger at investere i gennem deres bank. Der er vigtigt at huske på at banken er en stor organisation, som har flere formål, så derfor kan det være en fordel at finde en uafhængig investeringsforening. En af de bedste investeringsforeninger på markedet i dag er Miranova.dk. Miranova forvalter mere end 2,7 milliarder for deres danske kunder. Tag et kig på deres hjemmeside, hvor der er mulighed for at teste din opsparing og mulighed for at blive ringet gratis op af en rådgiver.