De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man ikke har mange penge på lommen, så kan det være svært at finde en god gave. I nogle tilfælde kan man føle, det er pinligt at dukke op til en fest med en billig gave. Men den billige gave er ikke automatisk en dårlig gave. Det handler bare om at finde en personlig gave, og den behøver ikke at være dyr. Har dig og modtageren en speciel form for humor, en intern joke eller noget andet, der symboliserer jeres venskab, så kan man sagtens købe en billig gave, der på en eller anden måde har forbindelse til dette. På den måde viser man, at man har brugt tid på at tænke over det, man har købt – og det er altså ofte mere værd for modtageren af gaven, end hvis man køber noget dyrt, der er upersonligt.

 

Mad vækker altid glæde

En anden idé er, at man køber noget spiseligt. Det kan nemlig altid bruges. Bor man i en af de større byer, eksempelvis København, Århus eller Odense, så kan man købe et gavekort på en shawarma eller noget andet, der er i samme prisklasse. Det er dog de færreste steder, man kan købe et gavekort på en shawarma eller noget andet fastfood – men det behøver man heller ikke. Hvis man laver sit eget gavekort, vil det virke endnu mere personligt, og det vil også være en sjov gave. Eksempelvis et gavekort man selv har tegnet, enten i hånden eller på computeren. Få lidt gode billeder fra Facebook-profilen med – gerne ét hvor I er sammen – og print det ud med noget tekst til. Og find gerne en sjov vinkel. Det skal nok tage kegler!

Man kan selvfølgelig også give et gavekort på en omgang hjemmelavet mad. Det er billigt, og har den helt store fordel, at man ikke behøver at hive penge op af lommen nu og her.