De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og selvom det engang kun var en stor traditions dag i USA, så er det ligesom med så mange andre amerikanske traditioner, kommet til Danmark. Traditionen handler om kærlighed, og om at værdsætte partneren. Hvis du er i et forhold, så er det nærmest en selvfølge at der kommer blomster, og en tur på restaurant om aftenen. Hvis du ikke er i et forhold, så vil det på mere amerikansk vis være den dag du spørger dit crush, om i ikke skal tage på date. I Danmark har det udviklet sig til at singler sidder på de sociale medier, og brokker sig over at de er singler, samtidig med de kan se billeder af deres venner som er ude og spise med kæresten. Men er du i et forhold og er på udkig efter gaven, der får dig sikkert igennem valentinsdag, så har vi også samlet en række forskellige gaver.

Til ham

Skal du give din fyr en gave, og du har svært ved at komme på ideér, så stop søgningen og læs med her i stedet. Det kan godt være du altid siger, at det er så svært at finde en gave til manden i dit liv, men det er faktisk noget af det nemmeste. Hvis du som kvinder sætter dig ind i mandens sind, så ville du vide, at gaverne ikke betyder det store, en mand forbinder ikke din gave eller dens pris, med det niveau som du elsker ham. En mand sætter ofte pris på en praktisk gave han kommer til at bruge. Hvis din kæreste fx spiller meget playstation, så spørg nogle af dine drengevenner, hvad det store spil er lige for tiden, og køb det. Gaven siger at elsker ham, og forsåt hvad han godt kan lide, samtidig med at du acceptere det.

Til hende

Er du ligesom de fleste andre mænd derud, i vildrede om, hvilken gave du skal give kæresten på årets valentines day. Det kan være en svær opgave for manden, da gaven ofte kan betyde en del for kvinden. Nogle kvinder siger at det ikke gør, og det kan godt være, men i de fleste tilfælde, så forventer de altså en ekstra forkælelse den dag. Her skal du kigge efter personlige gaver der siger “jeg elsker dig”. Det kan fx være en oplevelse, som hun har længtes efter at få dig med til længe. Det kan være smykker eller andre ting, hun kan bære, som minder hende om dig.

En sikker vinder

Bøger er bare populære, og idag vil man gerne fylde bogreolen med bøger om fancy nye trends, eller med hobbier eller interesser man nu har. Hvis du gerne vil komme sikkert i hus, så sæt dig ind i hvilken bog der kunne passe til din kæreste. Det siger blandt andet at du ved noget om din kæreste, og du interessere dig for, hvad han/hun interessere sig for. find foreslag til bog gaven på valentinsdag her.