De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange har drømme og visioner om at blive iværksættere, men mange går kun rundt med tanken uden at foretage en handling, så det bliver til virkelighed. Hvis du kender en, som gerne vil være iværksætter, kan du hjælpe personen med at få denne drøm opfyldt.

Hobby eller fuldtid?
For at hjælpe personen i gang med sin drøm, kan du være med på sidelinjen hele vejen igennem, som en moralsk opbakning. I starten er det hårdt, og alting kan virke ligegyldigt. Vejen til succes kommer ikke af sig selv, og det kræver derfor tid og arbejde, men det er det hele værd i sidste ende. Du kan hjælpes på vej ved at betale for at få etableret en webshop på benene, hvilket er et stort skridt mod drømmen. Kig eventuelt på webshop pris for at danne dig et billede af, hvad det vil koste. I sidste ende er der to måder, at virksomheden kan løbe på, enten som en sjov hobby eller fuldtid.

Guide
Spørg indtil følgende til den nye iværksætter, så I kan have en dialog om pågældende ting:

1. For at kunne oprette en virksomhed kræver det en forretningsplan, der kan tages udgangspunkt i. Det gælder om, at forretningsplanen skal være detaljeret, da det herved er nemmere at komme godt fra start.

2. Produkter/serviceydelser – måske ved du, at personen gerne vil have virksomhed, som sælger produkter, så undersøg markedet nærmere.

3. Virksomhedsnavn, domæne og logo.

4. Måske ønsker iværksætteren ikke, at virksomheden kun skal være online, men gerne vil have en fysisk butik. Det gælder om at se, hvor det største potentiale vil være.

5. Forsikringer.

Uanset hvad iværksætteren drømmer om, skal du sørge for at være på sidelinjen. Hvis du ønsker at hjælpe mere på vej, kan du eventuelt købe en iværksætter bog, som er med til at hjælpe den kommende iværksætter i gang med sin drøm.