De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Står du og skal købe en julegave til din far, men er du i tvivl om hvad du skal købe og får du af vide at han intet ønsker sig når du spørger ham, ja så er denne guide til dig. Her giver vi dig nogle gode og simple gaveforslag til far, nogle der er lidt bedre end de sædvanlige sorte sokker og den billige rødvin fra brugsen.

Giv en god bog

Hvis din far elsker at læse, så er der intet bedre for ham end en ny bog, start med at finde frem til hvad han hyppigt læser, om han har en favorit genre, forfatter eller andet. Der er stor forskel på typen af mænd som læser business- og selvhjælpsbøger og så manden der læser en god krimi. Så find frem til hvad han er til og få eventuelt noget hjælp i butikken til hvad der er af nye bøger indenfor dette område.

Giv en god rom

Hvis din far er til lækre ting og har god stil, så vil han helt sikkert elske en god flaske rom, der findes rigtig mange gode på markedet, så det kan være en god ide at alliere sig med en som har forstand på mærkerne. Du kan eventuelt give ham en oplevelse, hvor han kan komme ud en dag på et bryggeri, se hvordan de brygger, lære meget mere om teknikkerne og sidst men ikke mindst selv få lov til at smage på den gode rom.

Giv en espressomaskine

Hvis din far elsker kaffe, men samtidig starter hver eneste morgen med en pulverkaffe, så kunne det måske være en ide at give ham en espressomaskine. Med en espressomaskine er det både nemt og simpelt at lave helt fantastisk kaffe om morgenen, med de nye maskiner kommer man bare koppen ind, trykker en knap, den går så selv i gang med at kværne, opvarme og skumme din kaffe. Når den er færdig så går de fleste maskiner selv i gang med at rense og vedligeholde sig selv, du skal med andre ord intet gøre selv. Kunne det være en ide, så tjek de hvilken espressomaskine der er bedst på tjek24.dk.

Giv ham en oplevelse for livet

Savner din far spænding i livet og kan han godt lide at opleve nyt? Du kan give ham oplevelsesgave indenfor rigtig mange ting, det kan være alt fra at køre gokart, kører en Ferrari eller Lamborghini, flyve i svævefly, et gastronomisk ophold, et wellness besøg, flyve i luftballon eller noget helt andet. Mulighederne er rigtig mange, se flere eksempler her.

Giv en gadget

Er din far lidt en nørd, som godt kan lide små sjove ting, ting som for det meste er ret ligegyldige, men i det store hele sjove og anderledes ting. Hvis det er tilfældet, så giv ham en sjov gadgets, der findes rigtig mange skøre ideer derude, tjek flere af de store hjemmesider og se hvad der er sjovt netop nu.

Vi håber at du med denne guide er blevet bedre rustet til at kunne finde en god gave til din far, julen står snart for døren, så brug denne guide til at finde inspiration og klik dig videre til de forskellige hjemmesider som er nævnt her og se det store udvalg.